Ce este bine să știi înainte de a ajunge la CibinFEST 2018

 1. În cort funcționează un sistem cu autoservire. Ridicarea produselor și plata acestora se face direct la punctele de servire a mâncării și băuturii din cort.
 2. Accesul în cort este GRATUIT, iar consumația nu este obligatorie.
 3. Nu este necesară o rezervare pentru a intra în cort.
 4. Este posibil să se restricționeze temporar accesul în cort când capacitatea acestuia a fost atinsă. Din experiența anilor trecuți, asta se întâmplă seara, pentru perioade de 10-15 min, până mai iese din public.
 5. Dacă părăsiți cortul în timp ce accesul în acesta este temporar restricționat, va trebui să așteptați până se ridică restricția. Chiar dacă sunteți în zona de rezervări sau de loje VIP.
 6. Accesul cu obiecte periculoase nu este permis.
 7. Persoanele sub 18 nu pot cumpăra sau servi bături alcoolice și țigări.
 8. În cort există o zona de rezervări. Ocuparea unei mese în această zonă se poate face după ora 18 doar pe bază de rezervare. Mesele din această zonă, rămase neocupate până la ora 19:00, pot fi ocupate chiar și fără să ai o rezervare. Mesele din zona pentru rezervări trebuie eliberate la ora 16:30, pentru a le pregăti pentru vizitatorii cu rezervare. Accesul în această zonă poate fi restricționat de către personalul nostru pentru a desfășura activități organizatorice și trebuie să urmezi indicațiile lor.
 9. Recomandăm utilizarea mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și venirea pe jos la eveniment pentru a evita aglomerația și pentru a nu conduce sub influența alcoolului.
 10. Este permisă urcarea pe bănci pentru a dansa, dar NU PE MASĂ.
 11. Orice comportament inadecvat sau deranjant pentru cei din jur trebuie semnalat către personalul de pază.
 12. Recomandăm consumul responsabil de bături alcoolice. Persoanele sub influența băturilor alcoolice pot fi invitate să părăsească cortul și/sau li se poate refuza servirea cu bături alcoolice suplimentare.