Accesul în cort este gratuit și rezervarea unei mese nu este obligatorie. Deși evenimentul se desfășoară într-un cort imens, locurile în cort au părut mai tot timpul insuficiente. De aceea am considerat important serviciul de rezervare a meselor și l-am dezvoltat pentru a putea asigura din timp iubitorilor de CibinFEST locul la distracția incendiară de anul acesta.

Locurile pot fi reținute pentru zilele selectate, de la ora 18:00. Ele trebuie preluate până la ora 19:00, altfel rezervarea devine invalidă.

Rezervă-ți masa din timp!

Atenție! Rezervările se pot face exclusiv online până în ziua anterioară sau până la epuizarea meselor disponibile.

Accesul în cort este gratuit, rezervarea nu este obligatorie – zona de rezervări reprezintă un serviciu suplimentar oferit vizitatorilor.

Ce este bine să știi înainte de a ajunge la CibinFEST 

 1. În cort funcționează un sistem cu autoservire. Ridicarea produselor și plata acestora se face direct la punctele de servire a mâncării și băuturii din cort.
 2. Accesul în cort este GRATUIT, iar consumația nu este obligatorie.
 3. Nu este necesară o rezervare pentru a intra în cort.
 4. Este posibil să se restricționeze temporar accesul în cort când capacitatea acestuia a fost atinsă. Din experiența anilor trecuți, asta se întâmplă seara, pentru perioade de 10-15 min, până mai iese din public.
 5. Dacă părăsiți cortul în timp ce accesul în acesta este temporar restricționat, va trebui să așteptați până se ridică restricția. Chiar dacă sunteți în zona de rezervări sau de loje VIP.
 6. Accesul cu obiecte periculoase nu este permis.
 7. Persoanele sub 18 nu pot cumpăra sau servi bături alcoolice și țigări.
 8. În cort există o zona de rezervări. Ocuparea unei mese în această zonă se poate face după ora 18 doar pe bază de rezervare. Mesele din această zonă, rămase neocupate până la ora 19:00, pot fi ocupate chiar și fără să ai o rezervare. Mesele din zona pentru rezervări trebuie eliberate la ora 16:30, pentru a le pregăti pentru vizitatorii cu rezervare. Accesul în această zonă poate fi restricționat de către personalul nostru pentru a desfășura activități organizatorice și trebuie să urmezi indicațiile lor.
 9. Recomandăm utilizarea mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și venirea pe jos la eveniment pentru a evita aglomerația și pentru a nu conduce sub influența alcoolului.
 10. Este permisă urcarea pe bănci pentru a dansa, dar NU PE MASĂ.
 11. Orice comportament inadecvat sau deranjant pentru cei din jur trebuie semnalat către personalul de pază.
 12. Recomandăm consumul responsabil de bături alcoolice. Persoanele sub influența băturilor alcoolice pot fi invitate să părăsească cortul și/sau li se poate refuza servirea cu bături alcoolice suplimentare.
 13. Rezervările pot fi făcute doar pentru zilele de vineri și sâmbătă. Din experiența anilor trecuți, numărul rezervărilor este mic și veți găsi suficiente mese libere în aceste zile.
 14. În procesul de rezervare veți putea alege locația mesei. Nu vom putea lua în considerare solicitări ulterioare de mutare, întrucât sistemul și disponibilitatea meselor este live.
 15. Rezervarea se referă la o masă cu capacitatea de 6 persoane.
 16. Plata se poate face doar prin card. Persoanelor juridice le vom emite la cerere factură fiscală. Sistemul de selecție a meselor este actualizat în timp real și nu putem bloca mese în așteptarea plății.
 17. Dacă doriți să achiziționați jetoane de consumație, puteți face asta adăugând produsul “Consumație preplătită”, disponibil din pagina Coșului de Cumpărături.

  Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne scrieți la sibiu@a1events.ro sau să ne apelați la 0374490750 (între orele 9-17).